Forside www.sebastiannybo.dk/Webshop www.sebgruppen.dk www.innerleadership.com Innerlearninggames Bog udgivelser Powered by Siteworks

Om CD'EN

Visualiserings-CD og bog, der modvirker
stress på en effektiv måde

Du kan høre en uddrag fra CD'en

1. Kloden

Bruges når du føler dig stresset, presset og udkørt.
Hør et uddrag (2 minutter/2.3 mb)

2. Kilden

Der er dage hvor du føler, at andre "tørrer" deres negativitet af på dig. Denne visualisering er et psykisk brusebad.
Hør et uddrag (1 minutter/1.1 mb)

3. Kuglen

Brug denne visualisering, når du har svært ved at gennemskue dig selv. Visualiseringen giver dig et "fugleperspektiv" til at gennemskue årsager og virkning.
Hør et uddrag (3 minutter/3.4 mb)

Ro, balance og indsigt - solgt i mere end 12.000 eksemplarer

I en verden, hvor tempoet stiger, og informationerne flimrer omkring os, kan det være svært at finde ro og derigennem fornyet overskud. Det kan opleves som en umulig opgave bare at følge med. Nogle af os bliver stressede af det, vi ikke når, og andre stresses af vores krav til os selv. Vedvarende stress fjerner livskvalitet. Stress er uden tvivl vor tids store dræber. Ikke bare i fysisk forstand, men også når det handler om menneskelige relationer. I den lille bog kan læseren finde mere om de fire forskellige stress-former og gode råd til at gøre noget ved tilstanden.

Når medarbejdergruppen er præget af stress, har det ofte en selvforstærkende virkning. Og at det nedsætter produktiviteten er ganske indlysende. En del af dette tab kan elimineres ved hjælp af denne CD, der indeholder 3 visualiseringer af Sebastian Nybo med musik af Pushkar.

Sebastian Nybo, der har indtalt CD’en og skrevet både tekst til visualiseringerne og bogen, er adm. direktør og erhvervspsykologisk rådgiver. Han har gennem sit mangeårige virke hentet inspiration og opfordringer til at udgive dette praktiske værktøj. Det kan bruges af alle, der ønsker at opnå større indre og ydre ro og harmoni.

De tre guidede visualiseringer på CD’en tjener det formål at give ro, balance og selvindsigt. Vores evne til at forestille os ting er afgørende for den fremtid, vi møder. Vi kan enten motivere og opbygge os selv eller demotivere og udhule os selv. Vores evne til at skabe motivation er uendelig. Brug løs af selv-motivationens livgivende kraft.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at få fuldt udbytte af CD’en. Sebastian Nybo fører dig med sin rolige og intense stemme på rejse igennem dine tanker og følelser og efterlader dig i en tilstand af afslapning og harmoni.

CD’en leveres i en lille og praktisk bog, der instruerer, uddyber og giver indsigt i, hvordan man bruger CD’en optimalt. Bogen omtaler forskellige stress-former, der skal hjælpe lytteren med at udvælge, hvilken af de 3 guidede visualiseringer, der passer bedst til den enkeltes livssituation - lige nu!

Det handy format gør det let at have den med i sin taske, så den kan bruges som et værktøj, når der er behov for det. Kan man f.eks. ikke komme til at lytte til CD’en - eller er tiden knap, f.eks. i frokostpausen, så kan man altid slå op i bogen og hente inspiration til at genkalde sin indre ro og balance.

Origo, der producerer CD’en, er en del af SEB Gruppen A/S, hvorigennem vi tilbyder et intensivt træningsforløb i det at håndtere stress på en effektiv måde. På dette træningsprogram underviser Sebastian Nybo. Hvis I vil vide mere om dette, er I velkommen til at kontakte os og få tilsendt uddybende materiale eller besøge vores hjemmeside: www.sebastiannybo.dk

Vi stiller gerne op og svarer på opklarende spørgsmål, så ring tlf. 33 11 44 22