Forside www.sebastiannybo.dk/Webshop www.sebgruppen.dk www.innerleadership.com Innerlearninggames Bog udgivelser Powered by Siteworks

Referenceliste

Her er et uddrag af vores referencer og udtalelser
“Ingen har rørt mig så dybt og rent”
Jeg har lavet underlægningsmusik til mange afspændingsbånd/CD'er - men ingen har rørt mig så dybt og rent som denne."
Pushkar - Hjertemusik
"Jeg ved ikke hvad du har gjort, men det vil jeg også lære”
Jeg har gennem flere år selv brugt og anbefalet denne helt vidunderlige CD til mange mennesker. Min første oplevelse med CD’en var dagen efter at jeg havde fået den. Jeg arbejdede med en gruppe kvinder, der kom hos mig en gang om måneden for at fokusere på deres personlige udvikling. Disse aftener startede vi altid med en guidet meditation og denne aften skulle ikke være nogen undtagelse. Jeg spurgte, om jeg måtte spille en meditation fra min nye CD - og det var ok. Det var så stor en succes, at næsten alle i gruppen måtte eje en selv. Jeg måtte fluks bestille en ny stak hjem.
 
På et senere tidspunkt skulle jeg, efter en meget lang dag på klinikken, holde foredrag om aftenen. Jeg var så træt og stresset og tænkte på, hvordan jeg skulle komme igennem aftenen med alle sanser i behold. Jeg gik for mig selv og hørte kloden og da den var færdig, følte jeg mig som født på ny. Jeg gik ind til min medarbejder og hun kiggede helt befippet på mig og udbrød: “Jeg ved ikke hvad du har gjort, men det vil jeg også lære”. Selvfølgelig fik hun en CD for den bemærkning.
 
Jeg har gennem flere år fået så mange positive tilbagemeldinger af venner og klienter, der bruger denne CD, at jeg på det varmeste kan anbefale alle at bruge den. Den helt vidunderlige underlægningsmusik, som Pushkar har lavet, danner sammen med Sebastian Nybos dejlige beroligende stemme, en forunderlig ramme til ro, balance og indsigt.
Ann Bonhjem - Heilpratikken

"Dybde, fokus og energi"
"I mit arbejde som parterapeut, coach og konsulent er meditation og visualisering blevet et af de centrale værktøjer til at se på de muligheder og potentialer, der ofte ligger ubrugt hen.
Sebastians CD "Ro, Balance og Indsigt" er en gave i arbejdet med at få stilnet sindet, så der bliver plads til de klare tanker, der guider os i retning af et meningsfuldt og helt liv. De 3 visualiseringer, indtalt med Sebastians varme og rolige stemme, giver både dybde, fokus og energi på en blid og tillidsvækkende måde."
Belinda Donkin - parterapeut, coach og konsulent

Godt guidet af en beroligende stemme
"Ro, Balance og Indsigt" bringer dig på en afspændende rejse igennem landskaber, der åbner sig op for dit indre øje. Godt guidet af en beroligende stemme og stemningsfulde lydcollager af underlægningsmusik."
Bente Nybo - Woliba

Den trænger på magisk vis igennem
Oplevelsen med denne enestående CD er fortryllende. Jeg skulle ingenting gøre! Bare lytte.
Den taler uden tvivl til underbevidtheden og på magisk vis trænger den igennem det personlige filter - og udfører jobbet helt automatisk. Helt ro!
Kombinationen af bog og CD er helt perfekt. Jeg er rigtig glad for denne CD.
Suzi - SphinX Forlag
"En vidunderlig stemme"
"Lige nu er jeg fuldstændig betaget af en visualiserings-CD af Sebastian Nybo med musik af Pushkar, hvor det ikke kun er musik, men også en vidunderlig stemme, der guider een gennem de skønneste landskaber."
Suzanne Bjerrehuus

"En klassiker som aldrig bliver uaktuel"
Først og fremmest er vi glade for at have CD’en Ro, Balance og Indsigt i vores udvalg, fordi mange er rigtigt glade for den.

De erfaringer vi har med den er, at der er mange mennesker, der blot ønsker at kunne komme lidt væk fra hverdagen og at afstresse efter en lang dag - og de har med glæde taget imod visualiseringerne, som vi varmt anbefaler.
 
De fleste, som også ønsker at snuse til meditation, bliver foreslået denne CD, idet tilstanden meget let bliver meditativ, når man lytter til øvelserne.
 
Respons fra mange kunder er: ”Den CD, som jeg købte sidst, er jeg rigtig glad for” eller ”Den CD, som I anbefalede med Sebastian Nybo, bruger jeg tit, når jeg lige skal slappe af” og så videre.
 
Den bliver meget positivt modtaget og det er absolut, hvad jeg kalder en klassiker, som aldrig bliver uaktuel.
New Age Musik Shop - Center for Hemi-Sync Lydhealing I/S

"Den holder hvad den lover"
I mit arbejde med at coache medarbejdere og ledere til mere trivsel i hverdagen oplever jeg, at CD’en Ro, Balance og Indsigt holder, hvad titlen lover. Mine klienter kommer med udtalelser som:
 
“Jeg har prøvet at “svæve” som i kuglen – ja, sådan føltes det -  ud over Vesterhavet. Denne oplevelse har hjulpet mig til at finde dybere ind i mig selv og der opdaget nye ressourcer, jeg ikke vidste jeg havde.  En CD som jeg varmt kan anbefale.”
”Den CD – med den stemme - fik mig til at falde i søvn, hvilket jeg ikke har kunnet i 1½ år. Hvis jeg så vågner hen på natten, så lytter jeg igen og falder så hen igen. Den CD var med til at få mig ud af den onde stresscirkel.”

”Når jeg trænger til en pause / restitution, så er CD’en  Ro, Balance og Indsigt en af mine foretrukne – stemmen, visualiseringerne og musikken får mig helt i ro, så jeg får genskabt balance.”
Britta Jacobsen - Innerlife

Brugerorienteret og fokuseret
“Det er en lidt pudsig fornemmelse at anmelde denne CD og bog, som allerede er blevet en del af min hverdag. Jeg sætter den næsten automatisk på, når jeg har brug for at slappe af.
Den er frem for alt brugerorienteret og fokuserer på de typiske situationer, der er uundgåelige for nutidsmenneskets hverdag - hvad enten man vil det eller ej - “Nu er det bare for meget! “Alle er imod mig!” og “Hvorfor reagerede jeg dog sådan?”. Denne CD er en “FED-UP-RELIEVER”, der effektivt genskaber ro i en hektisk dagsrytme.
Jeg anbefaler, at du bruger denne CD som en hjælp til at få ryddet op på dit indre skrivebord. Den er bedre for dig end det tredje glas whisky - eller det femte par nye sko. God fornøjelse........”
Kathrine Kaaris - læge


"Undervisningen var let at omsætte til praksis, og øvelserne bliver flittigt brugt i vores gruppe. Jeg vil derfor anbefale dette kursus til andre."
Udtalelse fra Bo Kreilgård, Funktionschef LEO Pharma, QC Laboratorierne om TMØ